de vrolijkste
bar in town

Onze geschiedenis

Eigenaren Sjors en Maxime hebben samen ruim 30 jaar ervaring in de hospitality industrie. Van cocktailbars, draaien als dj, eigen evenementen, exposities of bedienen in de lucht voor KLM, alles kwam voorbij.

Daarnaast hebben ze beiden veel gereisd. Het vakantiegevoel, muziek, plezier in werk en gastvrijheid zijn daardoor kenmerkend voor Bar Blij.

Voeg daar nog een vleugje liefde voor kunst en cultuur aan toe, en zie daar Bar Blij! 

happiness is a team effort

Bij Bar Blij willen we graag alle bezoekers uitdagen om zelf mee te denken en organiseren. Co-creatie met alle bezoekers om leuke speciale concepten, exposities en memorabele verjaardagen te realiseren is de grote droom.

Bar blij gaat om samen blij worden van lekkere snack, drankjes en dagen en avonden die we met z’n allen maken tot wat ze zijn.

Heb jij een leuk concept?

Sta jij te popelen om een eigen feest te organiseren maar is je huiskamer te klein? Zoek niet verder want wij hebben de oplossing! Bij Bar Blij kan je jouw idee uit laten komen. Van exposities tot thema feesten, of gewoon lekker je verjaardag vieren, niks is te gek! Wij willen graag samen met jullie cureren en creëren. Geen huur, eerder tegenovergesteld! Voor een echt leuke dag of avond, helpen wij graag mee met een klein budget voor aankleding. 

pitch je idee!